U kunt bij Dent2Dent een afspraak maken aan de receptie of per telefoon. Hierdoor kunnen wij u sneller van dienst zijn en uw afspraak op een zo kort mogelijke termijn inplannen. Zo kunnen we de wachttijden zoveel mogelijk beperken.

Afspraak maken


U kunt telefonisch bij ons een afspraak maken.

Locatie Ridderkerk : Maandag tot en met vrijdag

  08:00 - 16:00 uur

Locatie Hendrik Ido Ambacht: Maandag tot en met vrijdag

Ochtend
08:00 - 10:00 uur
10:15 - 12.30 uur

Middag
13.00 - 15:00 uur
15:15 - 16:30 uur

De telefoonnummers vindt u terug aan de rechterkant van deze pagina.

Aanvullende informatie m.b.t. de locatie Hendrik Ido Ambacht: Indien het druk is aan de telefoon dan wordt u automatisch doorgeschakeld en ten alle tijden te woord gestaan door onze antwoordservice. Zodra het mogelijk is belt 1 van onze medewerksters u zo spoedig mogelijk terug.


Belangrijk: Afzeggen afspraak

Mocht u onverhoopt uw afspraak moeten afzeggen, dan kunt u dit doen via e-mail of per telefoon. Graag wijzen wij u erop dat, indien u verhinderd bent, afspraken tijdig dienen te worden geannuleerd. Afspraken tot 25 minuten minimaal 24 uur van tevoren, voor afspraken langer dan 25 minuten minimaal 48 uur van tevoren. Bij niet tijdig afzeggen behouden wij het recht om de kosten van de behandeling in rekening te brengen.

Een afspraak op maandag die maximaal 25 minuten duurt dient u op vrijdag te annuleren, een afspraak die langer dan 25 minuten duurt dient u dus al op de donderdag in de week ervoor te annuleren.

Wanneer u een afspraak niet tijdig afmeldt, zijn wij genoodzaakt de gereserveerde tijd in rekening te brengen. Voor de tandarts geldt een uurtarief van € 120,-  voor de mondhygiënist een uurtarief van € 90,- en voor de preventieassistente een uurtarief van  € 60,-.

Om u te helpen herinneren aan uw afspraak, kunt u een sms ontvangen indien uw mobiele telefoonnummer bij ons bekend is. Tevens sturen wij u 4 dagen van te voren een e-mail ter herinnering aan uw afspraak. Dit is echter een service, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Afspraak maken

Bij Dent2Dent kunt u telefonisch of bij de balie een afspraak maken. Onze vestigingen zijn telefonisch te bereiken op onderstaande telefoonnummers. 

Ridderkerk

(0180) 43 77 78

Hendrik Ido Ambacht

(078) 68 31 990

Vestiging Ridderkerk | Vestiging Hendrik Ido Ambacht
Disclaimer